RSS

Ny dator

Tänkte investera i en ny dator till jobbet, eftersom jag börjar störa mig på att inte kunna arbeta obehindrat. Att behöva jobba ineffektivt på grund av en dålig dator är något som jag verkligen avskyr! Jag kör ju MAC, men den jag har nu har blivit seg. Det är ju dock värre med PC så att säga. En PC klarar sig ju max två år innan den blir superseg. Det är ju förjävligt och jag skulle aldrig kunna tänka mig att gå tillbaka till dentypen av datorer.

Får se om jag ska satsa på en ny MAC PRO, men de kostar ju en del: Tror de ligger på runt 70000 kronor om man vill ha en ny modell. Det är vansinnigt mycket pengar! Eller så skulle jag kanske kunna bygga en Hackintosh. Det är ju ett alternativ.


2 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    Ja det är verkligen en hel del PENGAR!!!!

  2. admin #
    2

    Men det är värt tycker jag att satsa på det,e ftersom de håller så pass mycket längre än en vanlig PC.Your Comment